суботу, 10 жовтня 2020 р.

Відкрилась виставка до Дня Художника

 09 жовтня 2020 р. в приміщенні Фастівської школи народної майстерності відбулося відкриття міської мистецької виставки-конкурсу до Міжнародного Дня художника, Дня захисника України та Дня Українського козацтва на тему «Люби, шануй, оберігай усе, що зветься Україна». На конкурс представлені творчі роботи учнів та вчителів загальноосвітніх та позашкільних закладів міста. 


На святі були присутні голова міста Нетяжук М.В., провідний фахівець з дошкільної та позашкільної роботи Короленко М.М., які привітали учнів, батьків та педагогічний колектив зі святами. 



Директор школи Древецький А.А. та Марія Миколаївна нагородили учнів школи грамотами за минулий навчальний рік: за шкільну виставку-звіт за І півріччя «Великодня 2020», за міську виставку-конкурс образотворчого мистецтва та літературної творчості «Тарасовими стежками», присвяченого річниці з дня народження Т.Г.Шевченка та обласними грамотами художніх конкурсів. 

Своїми віршами привітав учнів поет Остапенко Василь Опанасович, який також став переможцем міського конкурсу «Тарасовими стежками » в дорослій віковій категорії та щирі слова вітання діти почули від гося школи Сачко Володимира Ілліча – президента клубу «Мандрівник» ім. Кармазіна. До вітань долучилися і батьки учнів школи. 


Немає коментарів:

Дописати коментар