четвер, 1 серпня 2013 р.

Випускники нашої школи - на Першій фастівській алеї майстрів

7 липня 2013 року в межах святкування дня Івана Купайла у міському парку відпочинку ім. Гагаріна проходило  свято умілих  рук. Вперше в нашому місті організувалась Алея Майстрів.

Колектив школи майстерності радо відгукнувся на таку громадську ініціативу та достойно представив кожну з шкільних майстерень. Педагогічний колектив підготував виставку дитячих робіт та цікаві майстер-класи, зокрема - дереворізьблення та бісеронанизування. А активні випускники школи, що не залишили рідну школу на літо, та продовжували навчання під керівництвом майстрів, прказали свої творчі роботи на Алеї Майстрів та Алеї Художників, та вдало поярмаркували.


Майстер художньої деревообробки Михайло Михайлович Витвицький, вчитель образотворчого мистецтва Володимир Романович Євич та директор школи, скульптор Анатолій Анатолійович Древецький.



Випускниця Фастівської школи народної майстерності Ведмеденко Катерина (с. Червоне) спеціально приїхала на свято, щоб підтримати школу своєю виставкою петриківського розпису.


Учителі бісеронанизування Кривобок Валентина Іванівна та Гуртова Олена Іллівна представили власні творчі доробки, а випускниця нашої школи Вероніка Горбаньова привезла на виставку та на ярмарок грунтовну виставку своїх бісерних прикрас.

Немає коментарів:

Дописати коментар