пʼятницю, 16 серпня 2013 р.

Про наполегливих: як перемогти і відпочити на о. Кріт.

«Коли ти бажаєш чогось дуже сильно, весь Всесвіт допомагає тобі досягти цього…» –  це слова відомого письменника Пауло Коельйо.  Дійсно, у кожного з нас є бажання та мрії, які ми прагнемо реалізувати. Для цього обдаровані діти Киїівщини доклали чимало зусиль: сумлінно навчалися, брали участь та перемагали у конкурсах, олімпіадах, змаганнях. Та не Всесвіт допоміг здійснити бажання, а надзвичайна турбота і увага влади про молоде покоління держави.

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича «Діти – майбутнє України», під патронатом губернатора Київської області Анатолія Йосиповича Присяжнюка, 14 червня 2013 року на відпочинок та оздоровлення до республіки Греції на острів Крит вирушила чергова група – 120  юних обдаровань нашого славетного краю. Аеропорт Бориспіль майорів розмаїттям орнаментів, візерунків, кольорів українських вишиванок, які діти одягли, щоб із гордістю презентувати красу, історію, багатство України далеко за її межами. З найщирішими побажаннями гарного перельоту та яскравого відпочинку дітей проводжали Анатолій Йосипович Присяжнюк, голова Київської обласної державної адміністрації та Наталія Іванівна Клокар, директор департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації. У залі очікувань панувала зворушлива та хвилююча атмосфера спілкування щасливих дітей, вдячних батьків і турботливої влади.

На фото учні Школи народної майстерності в аеропорті разом з А. Присяжнюком та А. Клокар.

Проводжати школярів в аеропорт приїхали батьки та друзі. З вуст батьків звучали слова вдячності А.Й. Присяжнюку за турботу, увагу і визнання досягнень їхніх синів та дочок.
Батьки хвилюються, а діти - готуються до нових вражень і знайомств. Для цього взялися вчити грецькі слова. Для більшості дітей поїздка на Крит - це ще й перший політ у літаку. Емоції зашкалюють. Та ще більше радіють від того, що все лише починається.
Діти вирішили, що символом цьогорічного закордонного оздоровлення буде лялька-мотанка, як своєрідний оберіг, як часточка рідної мальовничої Київщини. Вони вручили її А.Й. Присяжнюку та подарують грецьким господарям.


Немає коментарів:

Дописати коментар