вівторок, 26 січня 2016 р.

Міська виставка-конкурс з образотворчого мистецтва «Тарасовими стежками»

Навесні Україна традиційно щорічно вшановує пам'ять великого Кобзаря. В рамках святкування на Фастівщині проводяться різноманітні мистецькі заходи. Так  школа народної майстерності запрошує до участі в міській виставці-конкурсі образотворчого мистецтва «Тарасовими стежками», присвяченій річниці з дня народження Т.Г.Шевченка та 25-річчю незалежності України.

Міська виставка-конкурс „Тарасовими стежками" започаткована в 2000 році Фастівською школою народної майстерності та проводиться щорічно з метою розвитку та популяризації образотворчого мистецтва, пошуку та розкриття творчих здібностей дітей Фастівщини. Основними завданнями виставки-конкурсу є виявлення та підтримка талановитих художників та пропагування національної культури та творчості Т.Г.Шевченка – художника.

Для участі у виставці-конкурсі залучаються учні загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів міста Фастова, художники професіонали та аматори. Конкурсанти подають роботи за такими напрямками, як образотворче мистецтво (графіка, живопис, скульптура) , декоративно-прикладне мистецтво та проза і поезія.

0рганізатором виставки-конкурсу „Тарасовими стежками" виступає Фастівська   шкода народної майстерності. У 2016 році за ініціативою міського відділу культури вперше до співпраці залучено фастівського підприємця Наталію Булавенко. За її пропозицією робота учня-переможця конкурсу буде розміщена на банері. Є надія, що це гарне започаткування і надалі набуде розвитку в нашому місті.

Відкриття виставки-конкурсу відбудеться  у приміщенні Фастівської школи народної майстерності 9 березня 2016 року о 15 годині. Виставка триватиме до 22 травня 2016 року. Запрошуємо відвідати її всіх небайдужих фастівчан.


Немає коментарів:

Дописати коментар