вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Натхненні мистецтвом!

20 жовтня 2016 року учні та вчителі школи відповідно до плану роботи школи відвідали з екскурсією славетне місто Київ, де побували в Національній спілці майстрів народного мистецтва України, ознайомилися з творами видатних художників України на Всеукраїнській виставці образотворчого мистецтва Будинку художника, відвідали з ознайомлюючою екскурсією Академію образотворчого мистецтва та архітектури.
 В Національній спілці майстрів народного мистецтва України вчителі нашої школи Гуртова О.І., Місюра В.О., Гоптарєва Т.М. вже вкотре передали свої творчі роботи для участі у Всеукраїнській виставці декоративно-ужиткового мистецтва, яка розпочнеться в листопаді цього року.
В Будинку художника вчителі та учні знайшли для себе багато цікавого для натхнення в подальшій творчій роботі і оглянули виставкову роботу (скульптуру нашого героя "Ендрю - національний герой України") директора Фастівської школи народної майстерності, члена Національної спілки художників України, який своїм прикладом на рівні з відомими художниками та скульпторами з України надихнув на плідну творчу працю відвідувачів.
Екскурсія до Академії образотворчого мистецтва та архітектури була плідною. Це місце - альма-матер Анатолія Анатолійовича Древецького. На початку екскурсії учні та вчителі оглянули скульптурну алею перед входом в академію, яка представлена випускними роботами скульптурного факультету, далі відбувся гостинний прийом однокурсником директора Юрієм Олексієвичем, який працює в академії. Він ознайомив екскурсантів з кафедрою скульптурного факультету, показав майстерні, де вони навчалися, відвідали класи образотворчої кафедри, виставку з фонду живописних робіт академії та виставку аспірантів.



Немає коментарів:

Дописати коментар