середу, 24 квітня 2024 р.

Яскраві барви наших мрій



24 квітня 2024 року у Фастівському державному краєзнавчому музею у рамках музейних проектів «День народження у музеї» та «Твої люди, Фастівщино» відбулося відкриття виставки творчих робіт учениць Фастівської школи народної майстерності Загородньої Каріни й Малюжець Каріни, та їх вчителя – керівника майстерні декоративного розпису Місюри Вікторії Олександрівни, «Яскраві барви наших мрій».

Представлені на виставці роботи дають чудову можливість познайомитися з творчістю юних талановитих митців Фастівщини, які своїми роботами демонструють красу та багатство нашого краю, глибину своїх почуттів, щире захоплення мистецтвом та привносять позитив і сонячний настрій у наші зранені війною душі. 

Юних художниць та їх вчителя щирими словами, квітами та подарунками привітали гості виставки – Короленко Марія, Зуєнко Оксана, Марчук Анатолій, Древецький Анатолій, Костюк Людмила.

Запрошуємо фастівчан та гостей міста до перегляду виставки з декоративного розпису, яка буде діяти до кінця червня з вівторка по суботу з 9:00 до 16:00.



Немає коментарів:

Дописати коментар