середу, 30 жовтня 2019 р.

Проект "Україна - наш спільний дім"

З 28 по 30 жовтня 2019 року  діти, представники кримсько-татарської громади, разом з фастівськими однолітками стали учасниками великого культурно-мистецького  проекту "Україна наш спільний дім"

Учителі та учні Фастівської школи майстерності не могли не долучитись до цієї яскравої патріотичної події, тому в школі пройшли мистецькі заходи, вчителі школи майстерності провели виїзні  зустрічи та приймали гостей в стінах школи.

Учитель школи майстерності, автор курсу "Крок в Європу" Жовнір Вадим Миколайович  провів виїзну екскурсію по нашому місту, провів цікавими історичними місцями, познайомив з видатними архітектурними пам'ятками.

Учителі образотворчого мистецтва Роженко Юрій Ігорович та Омельчук Єлізавета Василівна допомогли в створенні колективного вітального панно "Крим - це Україна", де фастівські учні ЗОШ №9 зобразили дружбу кримьских татар та українців Київщини, та обмінялись просто на панно вітаннями.





В самій школі народної майстерності відбулись мистецькі майстер-класи, на яких гості нашого міста навчились основам соломоплетіння майстер-клас від учителя Витвицького Михайла Мизайловича), бісеронанизування ( під керівництвом учителя Кривобок Валентини Іванівни), петриківського розпису (на майстер-класі учителя Місюри Вікторії Олександрівни) . А вчитель Бугайова Тетяна Михайлівна провела пізнавальний майстер-клас з паперопластики.


В завершенні проекту учні школи майстерності прикрасили панно "Крим - це Україна" вітальними підписами.


Немає коментарів:

Дописати коментар