понеділок, 3 червня 2019 р.

Свято до Дня захисту дітей - 2019

1 червня 2019 року в міському парку відпочинку ім.Ю.Гагаріна відбувся веселий та великий  захід - свято до Дня захисту дітей, до якого, серед інших  яскравих учасників, долучились  учителі та учні Школи майстерності.

Школа представила цілу низку захоплюючих майстер-класів, які, зважаючи на  відвідини гостями, дітлахами та їх батьками, дуже сподобались усім!

Так, вчитель школи Витвицький Михайло Михайлович  зібрав навколо себе когорту дітей та дорослих, показуючи майстерність плетіння бриля із соломи


Учитель Пількевич Оксана Миколаївна навчала охочих елементам петриківського розпису просто під відкритим небом:
Учитель образотворчого мистецтва Павленко Наталія Станіславівна малювала з найменшими дітлахами, як зі справжніми художниками, а учитель бісеронанизування Кривобок Валентина Іванівна провела майстер-клас по виготовленню декоративних квітів з паперу, щоб ніхто з нашого творчого майданчика не пішов без квітів і посмішок!

Учитель образотворчого мистецтва Омельчук Єлізавета Василівна провела майстер-клас "Торбинка з української хустки", а заодно і навчила юних дівчат  народним українським звичаям, пов'язаним з носінням хустки, та охочим пов'язала народну хустку за різними регіональними зразками.


Весь час працювала експозиція найкращих творів учнів школи майстерності, представлена на професійних мольбертах, та великий творчий ярмарок з виробів учнів та вчителів школи.

З гарним настроєм та зарядом творчості залишали ми парк ім.Ю.Гагаріна, і в думках несли нові  плани на цікаві літні місяці.

Немає коментарів:

Дописати коментар