середу, 24 вересня 2014 р.

Мистецька підтримка військовослужбовців

Діти Фастова передали більше 2 сотень малюнків для підняття та підтримки патріотичного настрою наших військовослужбовців, що наразі перебувають в зоні АТО.

На базі Школи народної майстерності з початку вересня вібувався збір дитячих робіт для міської виставки "Моя Україна - єдина країна". Виставку можна було оглянути протягом тижня до 20 вересня, а в день міста, 22 вересня, учителі школи народної майстерності урочисто передали 221 малюнок від учнів загально-освітніх шкіл та дитячих садочків Фастова. А учні ЗОШ № 2 передали військовослужбовцям цілий пакунок патріотичних листівок, зроблених власноруч.
Більшість робіт мали тепі дитячі підписи та побажання" "Ми пишаємось вами", "Повертайтесь живими!", "Дякуємо, що захищаєте мир для нас"...

В міській виставці взяли участь загальноосвітні школи № 1, №2, №4, № 5, № 9, № 10, № 11, № 12 та учні Школи народної майстерності.

Представник військовослужбовців 72 мотострілкової бригади напередодні від'їзду до місць бойових дій, подякував дітям та завірив, що солдати дуже радіють подібним дитячим вітанням.

Немає коментарів:

Дописати коментар